Frakt och leverans

Leverans information


Vi levererar endast varor inom Sverige. När Din vara är klar för leverans så får Du via e-post ett meddelande om detta.
Varor skickas normalt inom 2-5 vardagar, observera att detta endast är en uppskattad leveranstid. I de fall varan ej kan levereras under avtalad tid meddelar vi Dig så fort vi får kännedom om förseningen, Du har då rätt att häva köpet. Eventuell fraktkostnad syns alltid i kassan innan Du godkänner Ditt köp. Det är Ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid, som står angivet på avin, normalt 14 dagar. Om Du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut Ditt paket på utlämningsstället i tid, skickas det tillbaka till oss, och vi kan då komma att debitera Dig för frakt- och administrativa kostnader, för närvarande 250 kronor.

- DHL Servicepoint
Leverans sker genom DHL till närmaste DHL Service Point, Du får en avisering via SMS så fort Dina varor ankommer till Din DHL Service Point. I aviseringen framgår sändningsnummer samt till vilket ombud varorna har levererats. För att hämta ut Dina varor krävs legitimation samt sändningsnummer.

- DHL HomeDelivery
Tunga och skrymmande varor levereras genom DHL HomeDelivery.

- Med vanlig post
Mindre varor kan komma att levereras med vanlig post till din brevlåda.

- Hämtas i butik
Du kan också välja att hämta Dina varor i butik i Norrköping. När Din vara är klar för att hämta så får Du via e-post ett meddelande om detta. För att hämta ut Dina varor krävs legitimation samt ordernummer.