home Meny close
menu Meny

Grande Air Pro

Grande Air Pro

 
 

Grande Air Pro är samma tält som Rally Air Pro men med hela 3 m djupt, detta gör det till det rymligast och kanske det lättaste tältet att möblera av alla Kampas tält. Grande Air Pro har även fått den nya taklutningen som ger tältet ett modernare men även ett rymligare tält. Full ståhöjd hela vägen fram i fronten på tältet. Sidopanelerna kan man byta plats på och på så vis “flytta” dörren lite längre ut på sidan. Alla paneler kan tas bort, och panelerna i fronten kan även utrustas med myggnät. Grande Air är ett tält tillverkat i WeathershielPro Polyester och solblekning kan förekomma. Hela täletet blåses upp på ett ställe.

Grande Air Pro Extension
Extension (tillval) kan fästas på ena eller på båda sidor. Sätt bara på dem i de fastsydda dragkedjorna och blås upp dem. Varje utbyggnad ökar den totala bredden med 1,9 meter samtidigt som förtältets generösa höjd- och djupmått bibehålls. Haka fast innertältet (tillval) för en extra sovplats.

Hittade 4 produkter
per sida
Desc
Hittade 4 produkter
per sida
Desc
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x