home Meny close
menu Meny

Dometic Oven & BBQ Cleaner

Fler bilder

Varukod: DM-9600000159
110 kr

Tillgängligt: I webblager

Beskrivning

Beskrivning

Dometic Clean & Care BBQ and Oven är ett kraftfullt gelbaserat rengöringsmedel som är specialutformat för att avlägsna svårarbetade fastbrända mat- och fettrester på ugnar och grillar.

Uppifrån och ned, framifrån och bak – det har aldrig varit enklare att rengöra ditt fordon. Dometic har utformat och tagit fram ett komplett sortiment med rengöringsprodukter för varje rengöringsbehov. Oavsett om det gäller ytor av rostfritt stål, kylskåp, ugnar och grillar, fönster av akrylglas, markisdukar eller båtkapell, ger dessa innovativa och lättanvända produkter ett garanterat lysande resultat varje gång utan ansträngning. Dometic Clean&Care BBQ and Oven är ett specialutformat rengöringsmedel för ugnar och grillar. Den kraftfulla gelbaserade sammansättningen avlägsnar de mest svårarbetade fastbrända mat- och fettresterna. Det är praktiskt att använda på lodräta ytor, har en naturlig doft och ger dina apparater en skinande ren yta.

Läs mer

Läs mer

Namn Dometic Oven & BBQ Cleaner
Varumärken Dometic
Denna webbplats använder cookies . Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies . Läs mer här.
x